Općina Jalžabet vodi računa o revitalizaciji svojih vodnih resursa

“Važno je da živimo u čistoj i uređenoj okolini, jer to doprinosi zdravlju i kvaliteti života”

Objavljeno: 19.09.2023. zagorjeinternational

Na području općine Jalžabet provode se brojne aktivnosti, a sve s ciljem čišćenja i uređenja područja općine. Tako je Općina, u suradnji s Hrvatskim vodama, nedavno provela važne akcije čišćenja i revitalizacije vodnih resursa na svojem području.

Kako bi se poboljšao protok vode, očišćen je kanal Blizne u Jakopovcu, zatim kanal od Kaštelanca do groblja u Jakopovcu kako bi se spriječili eventualni problemi s odvodnjom i poplavama te je obavljena revitalizacija potoka Kamenak (Bistričak) u Jalžabetu kako bi se očuvala prirodna ljepota i ekološka ravnoteža tog područja. 

– Važno nam je da živimo u čistoj i uređenoj okolini, jer to doprinosi našem zdravlju i kvaliteti života. Zato želimo istaknuti kako ćemo i dalje svakodnevno raditi na uređenju općine Jalžabet. Naša predanost očuvanju okoliša i stvaranju bolje zajednice ostaje nepromijenjena. Hvala svima vama na podršci i suradnji u ostvarivanju ovih ciljeva. Budite slobodni podijeliti svoje prijedloge i sugestije kako bismo zajedno mogli nastaviti poboljšavati našu općinu – poručili su iz Općine Jalžabet svim sumještanima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba