KAKAV ŠOU: Sud kaznio Sanju (38) s 500 eura kazne zbog vrijeđanja muža putem glasovnih poruka

“Kakav si ti muž imaš li ti ego – sad ću doći u kvart i razbiti te pi*ko jedna”

Objavljeno: 15.09.2023. zagorjeinternational

Sanja je uhićena nakon što je mužu u porukama prijetila da će ga razbiti te ga pošteno izvrijeđala. Suprug je nakon poruka odmah nazvao policiju koja je Sanju dva dana zadržala u policijskom pritvoru. Sve se dogodilo potkraj srpnja ove godine oko 21.10 sati u Zagrebu. 

Prema presudi, Sanja (38) je time ponovila nasilje u obitelji u odnosu na svog partnera (40) s kojim ima malodobno dijete, piše Danica

– Sa svog mobilnog uređaja na mobilni uređaj partnera slala je glasovne poruke u kojima ga je vrijeđala: ‘Kakav si ti muž, smeće jedno, imaš li ti ego, uništit ću ti život, na kraju ćeš se ubiti, je*em ti mater, sad ću doći u kvart i razbiti te pi*ko jedna’! To je kod muškarca prouzročilo osjećaj straha i uznemirenosti, čime je žena počinila prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji – navodi se u presudi koja je donesena ovih dana.

Sanju je sudac proglasio krivom i osudio na novčanu kaznu od 500 eura od koje joj se oduzima 80 eura jer je dva dana provela u policijskom pritvoru. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se Sanja i policija odrekle prava na žalbu. 

– Izriče joj se i zaštitna mjera zabrane uznemiravanja izvanbračnog partnera, bez obzira gdje se nalazio, a i putem sredstava za komunikaciju na daljinu, tehničkih sredstava ili drugih pomagala, u trajanju od tri mjeseca – naglasio je sudac. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba