Lana Jurčevića objavila dirljiv video koji je snimala tijekom ginekoloških pregleda tijekom trudnoće

“Hej mamice! Daj da se predstavim, moje srčeko je počelo kucati danas”

Objavljeno: 15.09.2023. zagorjeinternational

Lana Jurčević (38) podijelila je na društvenim mrežama videozapis koji se sastoji od nekoliko različitih snimaka tijekom ginekoloških ultrazvučnih pregleda koje je obavila za vrijeme trudnoće.

Dok se izmjenjuju snimke s pregleda u pozadini se čuo glas.

– Hej mamice! Daj da se predstavim… Moje srčeko je počelo kucati danas! I živ/a sam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj! I onda želim plesati! I podignuti ručice i nogice. Sviđa mi se ovdje unutra –  bio je zvuk na videu, prenosi 24sata

@lalana

💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter ❣️😆. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️

♬ Hey mamiceee – Lalana

– Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program. Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg – napisala je i Lana. 

Inače, pjevačica je krajem kolovoza završila u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, a nedavno je otkrila da je tamo provela 40 dana te da je tijekom tog perioda primila više od 70 antibiotika.

Kako podsjeća 24sata, Lana je krajem srpnja otkrila kako ona i njezin partner, specijalist digitalnog marketinga i direktor njezine kozmetičke tvrtke ‘La piel’, Filip Kratofil, čekaju dijete. Sredinom kolovoza otkazala je sve nadolazeće koncerte zbog, kako je rekla, zdravstvenih razloga. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba