Spremate veliku proslavu i želite da sve izgleda kao iz bajke?

‘Najam opreme za proslave i evente’ riješit će vas svih briga i ispuniti vam sve želje

Objavljeno: 11.09.2023. zagorjeinternational

Oko velikih proslava uvijek je puno posla i pripreme. Svi uvijek nastoje da sve ispadne najbolje što može i da gosti ostanu ugodno iznenađeni. Poseban stres javlja se kada se slavlja održavaju na otvorenom, a jedino što tada preostaje je gledati prema nebu i nadati se dobrom vremenu. Ipak, ako se želite riješiti tog stresa, nastavite čitati.

‘Najam opreme za proslave i evente’, kako i samo ime govori, u ponudi ima najam, postavljanje i dostavu šatora, barskih stolova te suncobrana za sva slavlja i prigode. Uz to, ne trebate brinuti ni o dekoraciji jer u ponudi imaju i to.

Radi se o opremi vrhunske kvalitete, a u ponudi su šatori dimenzija 6×4 metra i 3×9 metara, vrtni paviljoni, suncobrani dimenzija 3,5×3,5 metara, barski stolovi promjera 80 centimetara s navlakama te stolovi i klupe dimenzija 220×80 centimetara.

Za onaj ‘wow efekt’ tu su i brojne dekoracije i dodatne usluge koje vam ‘Najam opreme za proslave i evente’ pruža. U ponudi su tako okviri za slikanje, cvijeće, svijećnjaci, vaze, stolnjaci, ogledala, dekorativni namještaj i brojne druge dekoracije koje će oživjeti i oplemeniti prostor proslave i dati mu novu dimenziju.

Cijena najma šatora (obje dimenzije) iznosi 100 eura, najam suncobrana je 40 eura, dok je najam pivskog seta (stolovi i klupe) i barskog stola 12 eura. Također, ako unajmite više stvari ili ako se odlučite za najam na duže vrijeme, tvrtka vam nudi sjajne popuste.

Za rezervaciju i sve dodatne informacije, s povjerenjem im se obratite na broj telefona 099/852/8494.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba