Iako su sad ‘lakši’ za 150 eura, priča ima sretan kraj

KAKVA SVEKRVA: Dali joj psa na čuvanje, a ova ga odvela u sklonište i rekla im da je uginuo

Objavljeno: 03.09.2023. zagorjeinternational

Jedna je žena ostala šokirana kad je otkrila da je njena svekrva svog starog psa dala u sklonište za napuštene životinje, a njoj i suprugu je rekla da je pas uginuo. Žena je na Redditu objasnila da je njena svekrva ‘bez pretjerivanja užasna osoba’, prenosi Večernji list.

Udomljen pas

Prije godinu dana iz skloništa su udomili, priča, bigla po imenu Winston koji je već imao više od 12 godina. Njegov je vlasnik preminuo i pas je bio jako tužan pa su ga odlučili odvesti kući. Bio je s njima oko godinu dana i imao je nekoliko zdravstvenih problema, ali ništa ozbiljno.

– Jednog smo vikenda otišli van grada i zamolili svekra i svekrvu da čuvaju Winstona dok nas nema. Kad smo stigli kući, svekar nam ga nije htio vratiti jer su on i pas u ta tri dana druženja ‘kliknuli’ i jako se zbližili – rekla je.

Nakon godinu dana, svekar i suprug su zajedno otišli na put, bez ostatka obitelji, a ubrzo ju je nazvala svekrva sva uznemirena i rekla da je Winston imao napadaj i odvela ga je veterinaru, te ga je veterinar uspavao.

Po završetku telefonski razgovor, počela je, kaže, razmišljati o toj priči jer se nije mogla riješiti osjećaja da nešto nije u redu.  

– Rekla je i da joj veterinar nije naplatio uspavljivanje Wilsona jer mu je bilo žao nje. To mi se činilo kao čudan, nepotreban detalj – rekla je, pa je odlučila sama nazvati veterinara i pitati što se dogodilo.

Sklonište

Pitao je li netko doveo bigla koji je imao napadaj, a žena je nakon kraće stanke rekla da je s biglom bila žena u kućnom ogrtaču i papučama (bez sumnje njena svekrva), te da im je rekla da ga je udarila svojim autom i da ne zna kome pripada pa su ga oni proslijedili skloništu za životinje. To je bio petak i do ponedjeljka nije mogla do njega.

– Bila sam tamo čim su u ponedjeljak ujutro otključali vrata skloništa, a čim smo ušli čuli smo ga kako ‘plače’, kaže, pa je i sama briznula u plač. Nisam mogla vjerovati da je nakon svega što je prošao, morao tri dana provesti ponovno napušten. Više od 150 eura sam platila da ga izvučem od tamo, ali nije bilo šanse da odem bez njega – dodala je.

– Kad sam došla kući, moj muž nije mogao vjerovati svojim očima. Odveli smo ga ravno do svekrve da se suočimo s njom. Ukopala se i rekla da je pas imao napadaj i da joj je veterinar rekao da će ga uspavati, ali je sigurno lagao… Nakon toga, kaže, ona i suprug nisu s njom godinu dana razgovarali, a nikad joj više ništa nisu vjerovali. Sretno je proživio je još dvije godine prije nego što je obolio od raka i morali smo ga uspavati – zaključila je žena svoju priču.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba