Mesar natpisom razbjesnio vegetarijance, neki ga čak prozvali psihopatom

“Svaki dan tisuće nevinih biljaka ubiju vegetarijanci. Pomozite stati na kraj nasilju i jedite meso”

Objavljeno: 30.08.2023. zagorjeinternational

Natpis ispred jedne mesnice u škotskom Edinburgu mogao bi se svidjeti mnogim hrvatskim mesojedima, no neke bi mogao i razljutiti, kao što je definitivno izazvao bijes vegetarijanaca u toj zemlji.

– Svaki dan tisuće nevinih biljaka ubiju vegetarijanci. Pomozite stati na kraj nasilju i jedite meso – poruka je natpisa ispred mesnice koji je osvanuo na Facebooku i izazvao lavinu različitih komentara, piše LADbible.

Neki su ustvrdili da je “mesar psihopat”, drugi su primijetili da i životinje jedu biljke, dok je jedan komentator istaknuo da, za razliku od životinja, biljke nisu osjećajne. Netko je stao u obranu legitimiteta mesarskog obrta.

– Ti ljudi vode posao koji je u njihovim obiteljima generacijama. To ne znači da svi moramo jesti meso. Ne može biti u redu da vegetarijanci vijore svoju zastavu, a mesojedi ne mogu činiti isto – smatra jedan od komentatora, prenosi Index

Vlasnik mesnice koja je osnovana 1889. godine i od tada je u obiteljskom vlasništvu zabavlja se reakcijama te kaže kako njegov natpis nije bio zlonamjeran te ga treba shvatiti kao “blago zadirkivanje”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba