Upoznajte proizvode iz Zagorja na sasvim novi način

IZLOŽBA ‘STRUCTIA’: Jedinstven spoj tradicije i suvremenosti

Objavljeno: 30.08.2023. zagorjeinternational

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina, u suradnji s Gradom Krapinom, Turističkom zajednicom Grada Krapine i Muzejom krapinskih neandertalaca i Krapinsko – zagorskom županijom, uz medijsko pokroviteljstvo Zagorje Internationala, organizira izložbu industrijskih instalacija pod nazivom ‘Structia MEET: Industrija u službi turizma i kulture’.

Otvorenje izložbe bit će upriličeno u Muzeju krapinskih neandertalaca u ponedjeljak 4. rujna s početkom u 17 sati, a izložba je dio bogatog programa 58. ‘Tjedna kajkavske kulture u Krapini’. 

Održat će se okrugli stol na kojem će sudjelovati Lauba, RGNC grupa, Prostoria, Terme Tuhelj, Tvrđava kulture Šibenik te Turistička zajednica grada Krapine, a moderator će biti novinar Dragan Nikolić. 

– Pozivamo vas da nam se pridružite na jedinstvenom događaju – pozivaju organizatori.

Inače, radi se o jedinstvenoj izložbi industrijskih instalacija koja prikazuje proizvode na jedinstven i nov, suvremen način, pritom koristeći spoj tradicionalne proizvodnje, suvremene umjetnosti i kreativnosti. Instalacije su postavljene na otvorenom prostoru Trga Ljudevita Gaja, Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i prostoru uz Muzej krapinskih neandertalaca te će dodatno obogatiti javni prostor te građanima i posjetiteljima Zagorskog gospodarskog zbora kao i Krapine, prikazati jedinstvene proizvode proizvedene u Krapinsko – zagorskoj županiji. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba