Za tjedan dana na rasporedu je izlet u Selce

VARAŽDIN: Čak 225 umirovljenika ove godine besplatno putuje na more

Objavljeno: 30.08.2023. zagorjeinternational

Na besplatni izlet u Selce ove godine će se uputiti čak 225 varaždinskih umirovljenika koji su se prijavili na Javni poziv. Narednih dana umirovljenici će na svoje kućne adrese dobiti pismenu obavijest s planom puta i detaljnim uputama za spomenuti izlet koji je na rasporedu sljedećeg utorka. 

Polazak je u 6 sati s parkirališta preko puta Varaždinskog groblja te ih se upućuje da na lokaciji budu najkasnije u 5.45 sati. Predviđeno je jedno zaustavljanje u Draganiću u trajanju od 45 minuta, a dolazak u Selce je predviđen u 10 sati nakon čega slijedi slobodno vrijeme za individualne programe (kupanje, šetnja…). U 13.15 sati predviđen je sastanak ispred Hotela Katarina u Selcu te organizirani ručak s pićem koji plaća Grad Varaždin.

Po ručku umirovljenici će imati slobodno vrijeme sve do 17.45 nakon čega je sastanak putnika na dogovorenom mjestu i polazak u 18 sati prema Varaždinu. Na povratnu je predviđeno zaustavljanje kod Karlovca, no u slučaju potreba može biti i više zaustavljanja. 

Predviđeni dolazak u Varaždin je do 22 sata na parkiralište preko puta Varaždinskog groblja.

Na izlet se mogu odazvati samo umirovljenici koji su se javili na Javni poziv i nema mogućnosti da netko otputuje umjesto njih.

Sve dodatne informacije dostupne su u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, Franjevački trg 5, telefon 402-527, 402-531, 402-541 ili na e-mail: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba