Poduzetnik i poznata beogradska odvjetnica poziraju po Hvaru

Josip Radeljak Dikan podijelio fotku sa svojom odabranicom, ali i upozorenje – to nisam ja

Objavljeno: 25.08.2023. zagorjeinternational

Josip Radeljak Dikan posljednjih je mjeseci u centru pažnje zbog atraktivne dame s kojom objavljuje fotke na Facebooku. Otkrio je i da je riječ o Neveni Jeličić, poznatoj beogradskoj odvjetnici, a sada su skupa pozirali i na Hvaru s prijateljima. 

“Laganini Hvar, svjetski lijepo”, napisao je Dikan u opisu fotografije s odmora. No kasnije je sa svojim prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama, prenosi Index

– Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala – napisao je. 

Dikanovi Facebook prijatelji nisu se olako dali prevariti s lažnim profilom.

– Dobio zahtjev kao Dikan Radeljak, odbio sam jer je čudno bilo – napisao je jedan od njih u komentarima, a slično je potvrdila i druga komentatorica:

– Istina i ja sam dobila samo sam naravno, skužila odmah i izbrisala – napisala je.

Inače, Dikanova nova prijateljica u srpske medije je dospjela 2021., kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, jednim od nasljednika dinastije Karić. Karić i Jeličić također su objavljivali zajedničke fotke na Facebooku, ali nisu objasnili prirodu svog odnosa. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba