Želite li raditi u renomiranoj tvrtki s višedesetljetnom tradicijom? Možda je ovo idealna prilika za vas

Tvrtka TEPEx proširuje svoj tim. U potrazi je za zavarivačima/bravarima

Objavljeno: 24.08.2023. zagorjeinternational

Tvrtka TEPEx d.o.o. regionalni je lider u proizvodnji protueksplozijski zaštićenih električnih uređaja, a kroz stalni razvoj novih proizvoda i tržišta, modernizaciju tehnologija i ulaganja u kadrove i organizaciju, slijedi tradiciju dužu od 60 godina. 

Sastavni dio dugoročne poslovne politike tvrtke je oslanjanje na vlastite kadrove i proizvode vlastitog razvoja, a briga o izvrsnosti tamo je jedna od najvažnijih korporativnih vrijednosti.

Tvrtka trenutno proširuje svoj tim i u potrazi je za zavarivačima/bravarima. Budući će djelatnici raditi na poslovima zavarivanja i montiranja metalnih dijelova te izradi raznih strojobravarskih elemenata. 

S obzirom na to da će se posao obavljati na strojevima za obradu metala, od kandidata se očekuje da su upoznati s CO2 postupkom zavarivanja, a prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Također, što se stručne spreme tiče, mogu se prijaviti kvalificirani, visokokvalificirani ili oni sa završenom srednjom stručnom spremom.

Tvrtka budućim djelatnicima nudi rad u stabilnoj firmi, osiguran topli obrok, mogućnost dodatne edukacije, a što se tiče konkretnih otvorenih pozicija, nudi se zapošljavanje u stalni radni odnos, na puno radno vrijeme.  

Mjesto rada je Zabok, a svi zainteresirani mogu se javiti na telefon 049/426-455 ili na mail [email protected]

Inače, proizvodi tvrtke TEPEx d.o.o. namijenjeni su za uporabu u prostorima s potencijalno eksplozivnim atmosferama plinova, para i prašina u industriji kao što su: rafinerije, off-shore postrojenja, petrokemijska industrija, kemijska industrija, farmaceutska industrija, prehrambena industrija, brodogradnja i rudarstvo s podzemnom eksploatacijom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba