Sin bivšeg policajca silovao vanbračnu suprugu, prijetio smrću, samoubojstvom, a pucao je i na policiju

PIJAN I DROGIRAN POPEO SE NA KROV KUĆE: “K***o, glupačo! Sprat ću s tebe sve grijehe”

Objavljeno: 24.08.2023. zagorjeinternational

Sin bivšeg policajca, 27-godišnji B.P. narednih će mjesec dana boraviti u Remetincu gdje je završio jer je svojoj partnerici u zagrebačkom Susedgradu priredio nezaboravne scene. Naime, sumnjiči ga se za teški pokušaj ubojstva policajca, višestruko silovanje izvanbračne supruge, nasilje u obitelji, povredu djetetovih prava i prijetnje smrću, a sudac ga je sada pritvorio kako ne bi ponavljao djelo, piše Jutarnji list.

Sve je kulminiralo 21. kolovoza kada je, u kući i na krovu kuće, pri pokušaju bijega, prislonio policajcu pištolj na trbuh nakon što je suprugu maltretirao, vrijeđao, tukao i silovao. 

– Kurvo, glupačo…. Ubit ću te. Sprat ću s tebe sve grijehe – samo je dio uvreda koje joj je svakog dana upućivao. 

A onda je jednog dana, 21. kolovoza, najavio suicid, što je u konačnici rezultiralo pravom petosatnom dramom.

Toga dana su u popodnevnim satima k njima stigli policija i pregovarač, ali i vatrogasci u slučaju da se odluči skočiti s krova kuće. 

U kući je 27-godišnjak sam bio zatvoren od 16.15 do 21.30 sati kada su policajci nasilno uletjeli unutra jer su začuli pucanj. No on je to iskoristio i skočio kroz prozor te zapucao iz pištolja na policajce. Iako su mislili da ga ‘imaju‘, prevarili su se jer se opet dao u bijeg, no nije daleko uspio pobjeći. 

Uvertira u sve ovo datira od lanjskog lipnja kada je, prema navodima njegove partnerice, počeo fizički i psihički zlostavljati nju i djecu. Pritom je uvijek bio pijan i drogiran, a nije se libio ju vrijeđati da je ‘drolja‘, a znao se na njoj iživljavati šakama i kabelom punjača mobitela. Prigovarao joj je da je rastrošna, a 19. kolovoza ga je odbila za spolni odnos pa ju je silovao i pretukao te ujedno joj stavljao ručnik u usta kako se ne bi čulo da zapomaže. To nije bilo jedini puta.

Također, nije ni prvi puta da policija čuje za tog 27-godišnjaka. Naime, svakodnevica mu je ispunjena konzumacijom alkohola i droge. U prošlosti je bio i žrtva. Pojavljivao se kao svjedok u postupku protiv njegova oca kojom prilikom je, doznaje Jutarnji, otkrio da ga je kao malo dijete otac zimi vodio na Velebit da očvrsne pa bi za uzvrat, u slučaju plača, bio pretučen. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba