Molio sud za blažu kaznu jer ga uzdržava majka koja je pred mirovinom

NEVIĐENI BEZOBRAZLUK: Student Andrija (22) iz Županje pošteno izvrijeđao policajku, pa onda i policajce koji su došli po njega

Objavljeno: 19.08.2023. zagorjeinternational

Student Andrija (22) je u veljači oko 19 sati u Županji u caffe baru Forum prišao policajki te “s ciljem stvaranja ponižavajućeg i uvredljivog okruženja na temelju razlike u spolu povrijedio njezino dostojanstvo, dovodeći je u neugodno, ponižavajuće i uvredljivo okruženje”, a prema presudi koja je stigla ovih dana, sudac ga je kaznio sa 754 eura i 30 eura troškova postupka. Kako je dva dana proveo u pritvoru, ukupno mora platiti 700 eura, a presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, piše Danica.hr.

Kako stoji u presudi, policajki se obratio riječima “Šta je ti, šta gledaš kurvo pandurska, mamu ti je*em”, a kada ga je djevojka upozorila da ju ostavi na miru i ne ponižava, nastavio ju je ponižavati riječima “Ajde zovi policiju ako smiješ, šta radiš tu, k**vo pandurska”. 

U kafić je ubrzo stiglo troje policajaca koji su ga službenim automobilom vozili u policijsku postaju, no ni njima nije ostao dužan.

“Je*o vas Bog šta me stalno privodite. Boli me ku*ac konji jedni glupavi”, bile su njegove riječi policajcima. Također, jednome od njih rekao je “Ajde D… puši ku*ac, znam ja tko su ti žena i djeca”, navodi se u presudi. 

Pred policijskom postajom im je i pobjegao kroz park, pa su morali upotrijebiti silu da ga smjeste u prostoriju za zadržavanje.

Policajka koju je u kafiću vrijeđao poznaje ga otpije jer je Andrija jednom prilikom napao njenog brata. Kada ju je vidio, prišao joj je i bez ikakvog povoda počeo je vrijeđati.

– Bilo mi je veoma neugodno pa sam mu rekla da me ostavi na miru jer ću zvati policiju, ali on je nastavio. Govorio mi je da sam dobila posao jer sam bila ljubavnica dvije osobe, iako ja te osobe ne poznajem, niti znam rade li uopće u policiji – svjedočila je.

Andrija je na sudu sve priznao i izrazio žaljenje zbog svojih postupaka.

– Molim sud da me blago kazni jer sam student financiran od majke koja je pred mirovinom. Tog dana bio sam na krštenju gdje sam pio alkohol. Kajem se zbog svega, nisam htio nikoga ugroziti niti povrijediti – rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba