Obavijest za Varaždince i sve one koji im ovih dana stižu u goste

Ovo je privremena regulacija prometa u centru grada tijekom ‘Špancirfesta’

Objavljeno: 18.08.2023. zagorjeinternational

PU varaždinska objavila je informacije kako će se, za vrijeme trajanja popularnog ‘Špancirfesta’, u Varaždinu odvijati promet.

– Za promet će se privremeno zatvoriti uža gradska jezgra u Varaždinu, od 18. do 28. kolovoza, svakim danom od 10 sati, osim ulica Stanka Vraza i Hallerove aleje, koje će biti zatvorene u vrijeme održavanja koncerata u vremenu od 16 do 1 sat – napisali su iz policije.

U tom će se vremenu privremeno za promet zatvoriti ulaz u Ulicu Vatroslava Lisinskog od raskrižja s Ulicom Stanka Vraza, ulaz u Ulicu A. K. Miošića od raskrižja s Ulicom Stanka Vraza, ulaz u Pavlinsku ulicu od raskrižja s Ulicom Alojzija Stepinca, ulaz u Ulicu J. Habdelića od raskrižja s Ulicom Alojzija Stepinca, ulaz u Ulicu Ljudevita Gaja sa Trga bana Jelačića, ulaz na Trg slobode od raskrižja s Ulicom Augusta Cesarca, Kapucinskog trga i Zagrebačke ulice te Ulica Stanka Vraza od raskrižja s Ulicom Braće Radić i Hallerova aleja od raskrižja s ulicama Ratimira Hercega i Gustava Krkleca (za vrijeme održavanja koncerata).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba