Radnici ZET-a ubacili u višu brzinu te će sa sanacijom završiti 10 dana ranije

NEVJEROJATNO: Povratak tramvaja u metropoli – radovi gotovi prije roka

Objavljeno: 16.08.2023. zagorjeinternational

Radovi na obnovi željezničkog nadvožnjaka u Savskoj između Cibone i Vodnikove trebali su trajati do 27. kolovoza zbog čega je čak šest tramvajskih linija vozilo obilazno što je Zagrepčanima i gostima otežalo put po metropoli. No, iako je češći slučaj izvještavanje kako se radovi zbog ovog ili onog razloga prolongiraju, ova put vijest je ljepša.

Lijepo vrijeme nije ometalo radnike koji su ubacili u višu brzinu i sa sanacijom će biti gotovi točno 10 dana ranije, tako da će već od petka tramvaji nazad na svoje trase, objavio je ZET.  

– Dio radova na željezničkom nadvožnjaku na Savskoj cesti, koji su uvjetovali isključenje napona na dijelu tramvajske mreže i preusmjeravanje tramvajskih linija, završavaju prije predviđenog roka te će od petka, 17. kolovoza, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 ponovno prometovati uobičajenim trasama – stoji u obavijesti.

Loša je vijest doduše, da je od danas do 25. kolovoza Novi Zagreb bez tramvaja jer zbog radova na pothodniku između Savice i Folnegovićevog naselja linije 6, 7 i 8 ne mogu onuda voziti, a zbog radova na Jadranskom mostu ne mogu do Novog Zagreba niti s te strane. Stoga, kao supstitucija, autobusna linija 607 produžena je te vozi od Savskog mosta do Ulice grada Vukovara, piše Večernji list. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba