STRAŠNO: Grci prijete našem glumcu

Bitorajac počeo dobivati i privatne poruke od Grka: “Je*i se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo! Nacističke ubojice!”

Objavljeno: 13.08.2023. zagorjeinternational

– Je** se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. Je**š hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti – napisao je privatnu poruku na Instagramu jedan Grk glumcu Reneu Bitorajcu, koji je to objavio.

Podsjetimo, sve je počelo nakon što je Bitorajac podijelio snimku priloga s grčke televizije o navijačkim neredima između BBB-a i grčke skupine Gate 13 gdje se pojavljuje njegov lik Krpa iz filma Metastaze, huligan i pripadnik Bad Blue Boysa.

– Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištene scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa.

Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje! – napisao je Bitorajac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba