Hit od Summer festa u Tuhlju u punom je jeku

Dražen Zečić, žongleri, takmičenja, povorke konja te Sajmeni dan i ovaj će tjedan ispuniti veseljem i uživanjem

Objavljeno: 02.08.2023. zagorjeinternational

Nakon romantičnih zvukova klavira i Jurice Vugreka u Dvorcu Mihanović, neponovljive Tuheljske noći 29. srpnja i fenomenalnog nastupa Severine u Termama Tuhelj, nastavljaju se brojna događanjima koja ne smijete propustiti.

Danas je na rasporedu nastup žonglera u suradnji sa CIRK POZOR teatrom na Večeri smijeha i zabave u Tuheljskim Toplicama. U petak slijedi A strana Zagorja, kao lagano zagrijavanje uz Juricu Vugreka na terasi Dvorca Mihanović u Tuheljskim Toplicama s početkom od 20, a zabava se zatim seli u Tuhelj na koncert jednog, jedinog Dražena Zečića predgrupu F-Band.

Nakon subotnje tržnice domaćih proizvoda u Termama Tuhelj, u nedjelju s početkom od 16 slijedi tradicionalan VIII. Sajmeni dan u Tuhlju uz gdje će se predstavljati OPG-ovi okolnog područja i brojni proizvodi kućne radosti uz prikaz starih obrta i zanata. Očekuje vas i takmičenjem u spremanju najboljeg gulaša i izbor naj orehnjače uz Tomislava Špičeka, dok će oko 17 sati središtem Tuhlja prošetati i povorka konja i konjskih zaprega.

Za one najmlađe pripremljen je i dječji kutak uz radionice za djecu, face painting i nastup Magic Vladimira.

U slučaju lošeg vremena, Večer smijeha i zabave se seli u prostor Terma Tuhelj, A strana Zagorja i Jurica Vugrek u prostor Dvorca Mihanović, a koncert Dražena Zečića i Sajmeni dan se odgađaju!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba