Na posljetku dala otkaz jer nije htjela raditi u takvoj firmi

Javila šefu da ne dolazi na posao jer mora psa voditi na eutanaziju. Napisao joj kako to nije dovoljno dobar razlog za izostanak

Objavljeno: 30.07.2023. zagorjeinternational

– Moj šef misli da smrt psa mije dovoljan razlog da ostanem kod kuće – napisala je jedna korisnica na Redditu. 

Naime, ona je dala otkaz nakon što joj je uginuo pas, a ona uzela slobodan dan. Njen šef je smatrao kako je njen izostanak s posla toga dana bio potpuno nepotreban, piše Jutarnji list.

Nakon razgovora s nadređenim, slomila se i na koncu je dala otkaz. Bila je jedna od boljih radnica, no taj dan je odlučila da nema smisla više gubiti vrijeme u kompaniji koja nema nimalo razumijevanja za njenu situaciju.

Ona je stava da je tugovanje zbog smrti kućnog ljubimca podjednako ili barem jako slično tugovanju zbog preminulog ukućana, jer su za nju to sve članovi obitelji – i da je to dovoljan razlog da samo jedan dan izostane s posla. Njen nadređeni nije bio istog mišljenja.

Dopisivanje sa šefom je također objavila na Redditu i tražila druge za mišljenje. Kako je u porukama pisalo, ona je najprije njemu poslala da ima hitan slučaj u obitelji i da neće stići na posao, a on joj odgovara da mora nekako doći u smjenu, i usput pita ‘što je toliko hitno’. Ona mu objašnjava da je pokušala naći zamjenu, ali nje uspjela, a onda mu je napisala da svog ljubimca mora odvesti na eutanaziju.

On je potom odgovorio da to nije dovoljno dobar razlog za izostajanje s posla, te joj je rekao da to nije hitna situacija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba