AGS U KRAPINI PROSLAVIO 1. ROĐENDAN: Za vjerne kupce pripremili su mnoga iznenađenja. Donirali su stolnoteniski klub, udrugu i Festival kajkavskih popevki

Objavljeno: 22.07.2023. zagorjeinternational

Benzinski servis AGS-a koji se nalazi na adresi Ulica hrvatskih branitelja u Krapini u subotu je proslavio svoj 1. rođendan. Tom prigodom za vjerne kupce pripremili su mnoga iznenađenja (popust na benzinska i dizel goriva 0,04€, cijeli vikend posebne akcije u Coffee Time kafiću, akcije u Quick shopu, na dan proslave prigodni pokloni za sve posjetitelje i kupce te rođendanska torta). 

Proslavi su se među ostalima pridružili i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Gregurović, predsjednik stolno teniskog kluba Zagorec Branko Krkalo, tajnik društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina Radovan Novina. AGS je povodom rođendana donirao stolnoteniski klub Zagorec Krapina, udrugu OSIT i Festival kajkavskih popevki čime su ponovno pokazali da brinu o lokalnoj zajednici.

Od svog otvorenja prošle godine AGS na adresi Ulica hrvatskih branitelja, u njemu, kao i u ostalim poslovnicama, svojim korisnicima nudi vrhunska premium i standardna goriva, autoplin (LPG), kao i široku ponudu artikala u ‘Quick shopu’. U sklopu benzinskog servisa nalazi se i ‘AGS Coffee Time’ ugostiteljski objekt koji u svom modernom i ugodnom ambijentu nudi osvježenje uz široku ponudu pića. 

Vrhunska ponuda i ugodan ambijent uz najviše standarde kvalitete, godinama su zaštitni znak AGS benzinskih servisa, a svojim ‘Drift’ gorivima omogućuju vozilima povećanje snage i ubrzanje, utječu na smanjenje nečistoća u ispušnim plinovima, pružaju izvrsnu zaštitu od naslaga na usisnim ventilima, produžuju vijek trajanja motora te potiču smanjenje potrošnje.

AGS u Krapini svim putnicima na jednom mjestu osigurava moderan i ugodan prostor za odmor, uz svježu ponudu hrane i pića, širok asortiman proizvoda koji uključuju program ulja i maziva, raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila, te opskrbu vozila visokokvalitetnim gorivima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba