Prizor je strašan, prava je sreća da nema teško stradalih

Pijana se zabila u traktor i raspolovila ga

Objavljeno: 21.07.2023. zagorjeinternational

Kako je izvijestila PU požeško – slavonska, u srijedu oko 17.30 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, 43-godišnja vozačica je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila upravljala osobnim automobilom, prešla vozilom u suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim dijelom udarila u prednji lijevi kotač traktora kojim je upravljao 63-godišnjak, a potom u prednji lijevi kotač osobnog automobila kojim je upravljala 26-godišnjakinja.

Nakon udara došlo je do rotiranja vozila kojim je upravljala 43-godišnjakinja te slijetanja na travnatu površinu i udara u metalni stup.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 63-godišnjak i 27-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljala 26-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i u mjestu Gradac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba