Nesvakidašnja teška nesreća u Slavonskom Brodu

Spavala na odmorištu, pa ju pregazio kamionom. Mislio je da se radi o vreći 

Objavljeno: 19.07.2023. zagorjeinternational

PU brodsko – posavska izvijestila je o nesvakidašnjoj teškoj nesreći koja se jutros oko 2.50 sati dogodila na autocesti A3, u Slavonskom Brodu, na prostoru benzinske postaje.

– Do prometne nesreće je došlo jer je 35-godišnjak upravljajući teretnim automobilom s poluprikolicom, zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju, kotačima poluprikolice prešao preko tijela 47-godišnjakinje (državljanke Republike Turske), koja je ležala na kolniku. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 47-godišnjakinja, kojoj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju – izvijestila je policija.

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dok su od 47-godišnjakinje naplatili novčanu kaznu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Kako doznaje Index.hr., žena je odmarala na proputovanju, a vozač kamiona je nije uočio dok se kamionom kretao po odmorištu. Nakon nesreće rekao je kako je, s obzirom na to da je bio mrak, mislio da se radilo o vreći.

Ozlijeđene su joj noge, a radi se o lomu te joj je ozlijeđen kuk. No već za par dana trebala bi biti otpuštena iz bolnice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba