Podnesite zahtjev na vrijeme - evo tko ima pravo

VARAŽDIN: Grad će osigurati besplatni parking svima koji za vrijeme “Špancirfesta” neće moći u staru jezgru

Objavljeno: 16.07.2023. zagorjeinternational

Grad Varaždin će za vrijeme trajanja “Špancirfesta”, za potrebe parkiranja vozila u povijesnoj jezgri od strane stanara, zakupca/vlasnika poslovnog prostora/stana koji ne mogu pristupiti osobnim vozilom do svog parkirnog mjesta (dvorište, garaža), osigurati besplatno parkiranje u terminu od 17. kolovoza do 28. kolovoza.
 
Pravo na besplatno parkiranje imaju stanari, zakupci/vlasnici poslovnih prostora/stana koji imaju prebivalište/sjedište u ulicama: Trg kralja Tomislava, Franjevački trg, Trg Miljenka Stančića, Trg slobode, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, Ulica Ljudevita Gaja, Bakačeva ulica, Prolaz Marijana Zubera, Uršulinska ulica, Ulica Ivana Padovca, Ulica Janka Draškovića, Uska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Školska ulica, Ulica Augusta Šenoe i Ulica Stanka Vraza od kućnog broja 21 do 33.      
                             
Za ostvarenje prava na korištenje parkirališta za vrijeme trajanja Špancirfesta, potrebno je Upravnom odjelu za gradnju i komunalno redarstvo podnijeti Zahtjev za osiguranje parkirališta, najkasnije do 11. kolovoza, uz prilaganje tražene dokumentacije.
 
Obrazac Zahtjeva objavljen je na službenim web stranicama Grada Varaždina, a može se i osobno preuzeti na porti u prizemlju Upravnog odjela za gradnju i komunalno redarstvo na adresi Trg slobode 12, Varaždin te u Turističkoj zajednici Grada Varaždina, Ulica Ivana Padovca 3, Varaždin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba