NOVI DETALJI SLUČAJA: Otac ošišanog dječaka podnio prijavu, no nema dokaza o kaznenom djelu

Policija utvrdila kako je dijete samovoljno pristalo na šišanje

Objavljeno: 11.07.2023. zagorjeinternational

U nedjelju, 9. srpnja u prostorijama Policijske postaje Čakovec, podnesena je prijava od strane 56-godišnjaka koji kaže kako su u petak, 7. srpnja oko 18 sati na prostoru tržnice u Čakovcu, njegovo dijete prisilno ošišala druga djeca.

           
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila kako je dijete samovoljno sjelo na prodajni pult tržnice te ga je jedno od prisutne djece ošišalo trimerom, dakle nisu potvrđeni navodi iz prijave 56-godišnjaka te nisu utvrđeni elementi kaznenog djela počinjenog na štetu ošišanog djeteta.
           
– Obzirom da nisu utvrđene okolnosti koje se navode u objavi na jednoj  društvenoj mreži, a koju su preuzeli te objavili brojni lokalni i nacionalni mediji, apeliramo da se objavama ovakvih i sličnih netočnih te neprovjerenih informacija može nanijeti znatna šteta svim sudionicima nekog događaja, posebice djeci. Ujedno, takvim objavama nepotrebno se uznemirava javnost te se time potpuno netočno sugerira kako je stanje sigurnosti na nekom području narušeno – izvijestili su iz Policijske uprave međimurske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba