Otkrijte značaj igre u svakodnevnom životu

“SUVREMENO U ZAGORJU”: Sutra dođite u Lučelnicu i uživajte u predstavi ‘Playing reality’

Objavljeno: 07.07.2023. zagorjeinternational

Nastavak programa manifestacije “Suvremeno u Zagorju” sutra će se održati u Lučelnici i to na igralištu Područne škole Lučelnica (Lučelnica Tomaševečka 32) s početkom u 19 sati.

Zagorskoj publici, djeci i odraslima predstavit će se zagrebačke plesne umjetnice pod vodstvom Koraljke Begović, autorice predstave ‘Playing reality’. Riječ je o predstavi koja je nastala na sjecištu igre i izvedbe, zaigranosti i plesa, igrivosti i performativnosti, uzimajući dječje igre kao svoj ishodišni istraživački materijal.

Pantomima, skrivač, twister, gumi-gumi, pokvareni telefon, graničar, skakavac i brojne druge, često zaboravljene, ponekad izmišljene igre tako su postale plodno tlo za autorice i izvođačice suvremenog plesa.

Predstava je namijenjena i odraslima i djeci, ljubiteljima pokreta i plesa i svima zainteresiranima za (ponovno) otkrivanje značaja igre u svakodnevnom životu, bez obzira na dob.

Organizator programa je udruga “Kućni kolektiv”, a provedba je sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade “Kultura nova” i Grada Klanjca te Krapinsko – zagorske županije.

Dodatne informacije možete saznati na web stranicama Grada Klanjca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba