Postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš

GOTOVO JE: Brozović ide Ronaldu u Al Nassr za trogodišnju plaću od 100 milijuna eura!

Objavljeno: 29.06.2023. zagorjeinternational

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović (30) pristao je na nevjerojatnu ponudu saudijskog Al Nassra i odlazi u klub za koji nastupa Cristiano Ronaldo, tvrdi svjetski poznati stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Ostalo je još samo potpisati ugovore i obaviti liječničke preglede u petak prije potpisa trogodišnjeg ugovora za klub s Bliskog istoka. Inter je još u nedjelju prihvatio 23 milijuna eura odštete za hrvatskog reprezentativca. Dinamu će pripasti 10 posto, dakle 2,3 milijuna, piše 24sata.

Od početka je Al Nassr grizao, tražila ga je i Barcelona, ali financijski nije mogla parirati puno bogatijim Arapima.Nakon što je Marcelo odbio prvu ponudu od 20 milijuna eura, Al Nassr je odlučio naći se s igračem koji je imao malo veće prohtjeve. Na kraju je Hrvat taj koji je ponudio uvjete, uz plaću i bonus za potpis, u tri godine Marcelo će zaraditi 100 milijuna eura i tako postati najplaćeniji hrvatski sportaš.

U Milanu je, prema posljednjem ugovoru, zarađivao 11,1 mlijuna eura bruto, šest neto, dok je na vrhu bio Luka Modrić s 20 milijuna eura bruto. Sad će Brozović zarađivati 90.410 eura na dan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba