UMAG: Čak 110 djelatnika Spec. bolnice Krapinske Toplice i članova njihovih obitelji na Sindikalnim sportskim susretima zdravstva i socijalne skrbi RH

Zagorke najbolje u košarci, Zagorci drugi u potezanju konopa i belotu, kuglački šampion je Zlatko Zalukar

Objavljeno: 19.06.2023. zagorjeinternational

U Umagu su od 14. do 18. lipnja održani Sindikalni sportski susreti zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, čime se nastavila višegodišnja tradicija u sindikalnih sportskim nadmetanjima i druženja radnica i radnika javnozdravstvenog sustava.

Pravi sindikalisti

Bili su tamo i Zagorci – u organizaciji Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, podružnice Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, u Umag je otputovalo 110 radnica i radnika Bolnice te članova njihovih obitelji.

Zahvaljujući vještini, upornosti, borbenosti, što je odlika svakog pravog sindikaliste, ali i blagonaklonosti sportske sreće, radnice topličke Bolnice osvojile su prvo mjesto u košarci za žene, u sastavu: Natalija Piljek, Monika Prtija, Iva Markač, Blaženka Gorupić, Suzana Šereg, Ivana Valjavec, Valerija Fort, Iva Golubić, Patricija Grah, Ema Petrović.

Dečki su odmjerili snagu u potezanju konopca, te su osvojili drugo mjesto u sastavu: Mario Očić, Mario Gorupić, Tomislav Crnić, Zlatko Zalukar, Silvestar Šereg, Mladen Sirovec, Bruno Koprivnjak, Zdravko Perhot, Vanja Bošnjakovski.

U kuglanju je najviše čunjeva srušio Zlatko Zalukar, te je osvojio prvo mjesto u muškoj konkurenciji.

Oni znaju kartati

– Dvojica naših predstavnika, Ivan Žnidarić i Željko Jakoplić, a obojica pripadaju onom dijelu radnika koji se zna kartati, u brojnoj i jakoj konkurenciji osvojili su drugo mjesto u popularnoj igri belot. Ovim putem zahvaljujem nesebičnoj pomoći Bolnice i razumijevanju ravnatelja Danijela Javorić Barića, a našim uspješnim natjecateljicama i natjecateljima čestitam na postignutim uspjesima – istaknuo je predsjednik Radničkog vijeća SBKT-a Miljenko Cesarec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba