Evo što je rekla legendarna mama Dijana koja je sinu za diplomu poslala javnu ispriku na billboardu

“Nije mu se baš dalo završiti fakultet, pa sam mu dala obećanje da ću mu se javno ispričati kada vidim diplomu”

Objavljeno: 16.06.2023. zagorjeinternational

Jučer smo pisali o billboardu kojeg je mama Dijana u Beogradu iznajmila kako bi se ispričala sinu što nije vjerovala da će završiti fakultet.

– Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana – pisalo je na velikom plakatu koji je osvanuo na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića

Fotografija je podijeljena na društvenim mrežama i postala je momentalni hit, a sada je mama Dijana pronađena i evo što je ispričala. 

– Hvala vam na prenesenoj vijesti o billboardu na koji sam stavila javnu ispriku sinu Marku. Meni kao mami je jako važno da se vijest pojavila u Zagrebu i RH gdje sam ja doma i odakle je ideja o billboardu zapravo i krenula. Veliko hvala – rekla je mama Dijana za Index.hr.

Ideja je došla spontano.

– Marko je studirao 12 godina jer je pauzirao, nije mu se baš nešto dalo završiti fakultet pa sam ja silno inzistirala na tome. Dala sam mu obećanje da ću mu se javno ispričati kada vidim diplomu. Kao najbolja opcija mi se činila javna isprika na billboardu – ispričala je. 

Sin Marko je diplomirao u svibnju, no kako je rekla, ona nije mogla doći do billboarda tako brzo, koliko je on nju brzo iznenadio diplomom.

– Poslao mi je fotografiju i napisao da je diplomirao. No billboard tada nije bio dostupan pa je postavljen tek 12. lipnja. Nisam mu nakon toliko studiranja htjela slati cvijeće i balone, ovo mi se činilo bolje – rekla je.

Marko je plakat vidio sasvim slučajno jer je postavljen u blizini njegovog radnog mjesta.

– Bio je jako iznenađen i oduševljen. Dan nakon je nastala pompa. Nisam to očekivala. Ujutro sam se probudila i bila iznenađena dosegom ovog. ‘Još samo fali da završimo na televiziji’, rekla sam suprugu. I tako je i bilo. Zahvalna sam svima koji su prepoznali moju ideju. To je bila najbolja ideja da se ispričam javno. Inače volim raditi fora prankove prijateljima za rođendan. Koliko sam čekala tu diplomu, evo ti javna isprika. Tehnički, ta diploma neće ništa bitno promijeniti u njegovom životu, ali bitno je kad nešto pokreneš da to i završiš – dodala je za kraj. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba