Mališani Dječjeg vrtića ‘Vinica’ prigodnom priredbom oprostili se od predškole

Djeca su dobila zaslužene diplome i dar koji će ih podsjećati na predivne dane provedene u vrtiću

Objavljeno: 10.06.2023. zagorjeinternational

Krajem svibnja je održana završna priredba predškolaca u dvorani Općine Vinica, a na njoj je prisustvovalo 27 djece, njihovi roditelji, bake i djedovi. To je za predškolce bio dan oproštaja od vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola. Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi. Pjesmama i recitacijama zahvalili su za sretne vrtićke dane i život u igri, pjesmi i druženju, a pred njima je sada torba puna knjiga i škola za koju su spremni. Potekla je i poneka suza radosnica zbog ovako lijepoga trenutka kao i žalosnica zbog rastanka.

Ravnateljica Ksenija Humek zahvalila je djeci i roditeljima na povjerenju tijekom proteklih godina provedenih u vrtiću, ali i ohrabrila djecu za nove pobjede i radosti u životu i školi. Kratko se osvrnula na brojne aktivnosti i projekte u kojima su sudjelovali tijekom ove pedagoške godine i zahvalila se svim odgojiteljima na trudu i veoma kvalitetnom radu. Od djece su se oprostile i njihove odgojiteljice Bojana Knezoci i Tatjana Kokot istaknuvši kako im je bila iznimno velika čast voditi ovu predškolsku skupinu. Naglasile su roditeljima kako imaju prekrasnu, pametnu, marljivu, znatiželjnu i zaigranu djecu punu potencijala. Savjetovale su da im budu oslonac i vječna podrška, kako u nadolazećim školskim obavezama, tako i u životu općenito.  

– Sjetite nas se ponekad i slobodno posjetite u vrtiću koji put – poručile su odgajateljice Bojana i Tatjana, koje su potom svakom djetetu uručile zasluženu diplomu i prigodan dar koji će ih podsjećati na sretne i predivne dane provedene u vrtiću kao i na prijatelje s kojima su se igrali. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba