Donosimo i raspored podjele po naseljima

Općina Jalžabet svojim će umirovljenicima i starijima podijeliti uskrsnice

Objavljeno: 28.03.2023. zagorjeinternational

Ove godine, Općina Jalžabet će podijeliti uskrsnice svojim umirovljenicima, osobama “na čekanju do mirovine“ te starijima od 65 godina i to u iznosu od 30 eura.

Također, kako bi se izašlo u pomoć umirovljenicima koji su često limitirani mobilnošću, podjela će se vršiti po mjestima prema rasporedu kojeg vam donosimo u nastavku.

Prvi na redu su 4. travnja naselja Kaštelanec, gdje će se uskrsnice podijeliti u Društvenom tomu i to od 8 do 10 sati, nakon čega slijede Jakopovec i Kelemen, također u Društvenim domovima u 10.30 do 12.30, odnosno 13.30 do 16.30.  

Dan nakon su na redu mjesta Jalžabet i Zaselak za koje umirovljenici po svoje uskrsnice mogu doći u vijećnicu Općine Jalžabet, od 8 do 14 sati.

Naposljetku, 6. travnja je podjela za mjesta Leštakovec i Pihovec, a bit će u Društvenom domu Leštakovec u razdoblju od 8 do 9.30 sati. Nakon toga slijede Imbriovec i Novakovec u svojim društvenim domovima od 10 do 12, odnosno od 12.30 do 14.30 sati.

Iz Općine napominju kako je potrebno obavezno donijeti osobnu iskaznicu osobe koja podiže uskrsnicu, te osobnu iskaznicu osobe za koju se podiže uskrsnica, dok osobe koje nisu podmirile komunalnu naknadu, grobnu naknadu i ne koriste uslugu skupljanja komunalnog otpada, nemaju pravo na uskrsnicu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba