Sastali se budući mladi vatrogasci

Održana Mala godišnja skupština DVD-a Zabok 

Objavljeno: 28.03.2023. zagorjeinternational

U prostorijama DVD-a Zabok je u subotu održana Mala godišnja skupština na kojoj su se, uz djecu i mladež domaćina, okupila i pobratimska društva PGD Rogaška Slatina i Prišlin-Hum te društva s područja Vatrogasne zajednice grada Zaboka, DVD-i Pavlovec, Špičkovina i Gubaševo. 

U Radno predsjedništvo izabrana je Marta Jerneić kao predsjednica koja je vodila skupštinu, a uz nju su izabrani Lorena Tršinski kao zapisničar te predstavnici pobratimskih društava  PGD Rogaška i DVD Prišlin Hum.

Pozdravne riječi dobrodošlice uputio je predsjednik DVD-a Zabok Želimir Lež, u ime Vatrogasne zajednice Grada Zaboka Mladen Bartol koji su istaknuli kako su ponosni što vatrogastvo na području grada ima budućnost. 

Na Skupštini su se djeca osvrnula na svoja postignuća tijekom protekle godine, a veliku su zahvalu uputili svim članovima DVD-a Zabok na silnoj potpori u radu, predsjedniku Želimiru Ležu, zapovjedniku Željku Tršinskom, zamjeniku predsjednika Tihomiru Tršinskom, roditeljima, ali su najviše zahvala uputili mentorici Aniti Lež.

Na kraju su podijeljene Pohvalnice djeci za rad u dječjem vatrogastvu te mali uskršnji pokloni, dok su za pobratimska društva i društva iz zajednice podijeljene Zahvalnice. Na kraju Skupštine održao se domjenak i druženje djece s prigodnim sadržajima namijenjenim njihovoj dobi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba