Ovo su kandidatkinje za izbor Miss Zagreba, među njima i Bedekovčanka Nina (22)

“Smatram da mi sudjelovanje u ovom izboru može mnogo pozitivnog donijeti u svijetu modelinga”

Objavljeno: 26.03.2023. AB

U ambijentu Stil eventa, koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma, uskoro će biti izabrana zagrebačka predstavnica na izboru za Miss Hrvatske. Ukupno 11 lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se, naime, ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula. Među 11 finalistkinja je i mlada studentica ekonomije Nina Tomaševski, inače Zagorka iz Bedekovčine.

– Mlada studentica Nina Tomaševski ima samo 22 godine, a već je iskusila mnogo lijepih trenutaka kroz svoju veliku ljubav; mažoretkinje. Nastupa s mažoretkinjama već dugi niz godina te je upoznala mnogo različitih ljudi. Nina studira na Ekonomskom fakultetu i odlično barata engleskim jezikom. U slobodno vrijeme voli gimnasticirati, gimnastika joj je druga ljubav od malih nogu.  Nina smatra da joj sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba može mnogo pozitivnog donijeti u njen svijet modelinga – istaknuli su iz direkcije.

Sve finalistice izbora za Miss Zagreba (FOTO: PR Miss Zagreba/Boris Mataković)

Hrvatska predstavnica na izboru za Miss Svijeta birat će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora, a svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

– Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo su prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić, Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić – istaknula je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence za Miss Hrvatske.

U fotogaleriji pogledajte koje se djevojke natječu za laskavu titulu:

Tara Begetin
Paola Hrdaš
Monika Bodulović
Lea Zelić
Lea Nevestić
Klara Gavranović
Helena Medved
Dana Szigeti
Ana Usmiani
Ana Maria Stamenković
Nina Tomaševski

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba