Za svakoga ponešto

Veliki kazališni i filmski naslovi stižu u Kino Krapina već ovog vikenda

Objavljeno: 09.03.2023. zagorjeinternational

Ove subote u Kino Krapina stiže jedna kazališna predstava i jedan filmski hit, a s obzirom na to da se radi o dva potpuno različita žanra, može se reći da će tako biti ponešto za svakoga.

Naime, u subotu je za 17.30 sati najavljena kazališna predstava za djecu ‘Mačak u čizmama’ koju će izvesti Kazališna družina ‘Ivana Brlić Mažuranić’, a u režiji Marija Kovača.

Ova će kazališna verzija popularne basne Charlesa Perraulta imati uzbudljiv zaplet, maštovitu scenografiju i kostime, razigrane glumce, poletnu glazbu, a zagarantirano je i puno smijeha.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, te sat vremena prije predstave.

Također, ove subote ćete u krapinskom Kinu moći pogledati i jedan od najpopularnijih horror naslova, ‘Vrisak’. Radi se o šestom nastavku ovog kultnog horrora koji je često opisivan kao najbrutalniji i najkrvaviji film tog žanra.

U 123 minute koliko traje, čak i najhrabriji će se prepasti, a preporuka je da film ne gledaju mlađi od 15 godina. Projekcija je najavljena za 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, te sat vremena prije projekcije.

Isto tako, u utorak 21. ožujka u Kino Krapina stiže u 19 sati stiže i kazališna predstava Kerekesh teatra pod nazivom ‘Ljubaf’.

Poznati će glumci poput Ane Begić, Hane Hegedušić te Jana i Ljubomira Kerekeša, u ovoj komediji u kojoj su najaktualniji problemi politički, ekonomski i društveni, a zapravo bi to trebala biti ljubav, publiku nasmijati do suza.

Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici Ulaznice.hr ili na blagajni dvorane od utorka do petka od  13 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba