Najbrži hrvatski policajac

Nikola Štefanić ‘rasturio’ na “Maloj Holjevci”, nisu razočarali ni ostali zagorski policajci

Objavljeno: 06.03.2023. AB

Policijski službenik PU krapinsko – zagorske Nikola Štefanić na legendarnoj utrci “Holjevka” osvojio je prvo mjesto na pet kilometara, čime je osigurao i pobjedu na prvenstvu Ministarstva unutarnjih poslova RH u trčanju na pet kilometara. 
Zagrebački atletski savez je naime u nedjelju organizirao atletsku utrku “Holjevka”, koja se trčala ulicama Zagreba. Start utrke bio je na Mostu slobode, cilj na Bundeku.
Nikola Štefanić bio je najbrži na ovogodišnjoj ‘Maloj Holjevci’, utrci na pet kilometara, a s vremenom 16:06 minuta bio je ukupni pobjednik te utrke, ujedno i pobjednik prvenstva MUP-a RH u trčanju na pet kilometara.
Policijski službenici Interventne jedinice policije PU krapinsko – zagorske Luka Špehar, Sandro Šlogar, Krunoslav Ivanušec i policijski službenik PP Klanjec također su ostvarili iznimne rezultate. Luka  Špehar bio je drugi, Sandro Šlogar peti, Krunoslav Ivanušec osmi u kategoriji MUP-a, a Zdenko Belošević bio je 27.  
Također je na utrci nastupio policijski bračni par Dijana i Antonio Rihtar, koji su isto tako ostvarili odlične rezultate. Dijana je u kategoriji žena pripadnica MUP-a osvojila osmo mjesto, a Antonio u svojoj kategoriji 22. mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba