Netko je zaljubljen preko ušiju

Ovo je novi frajer Danijele Martinović

Objavljeno: 04.03.2023. zagorjeinternational

Na zabavi časopisa Gloria održanoj u četvrtak, splitska pjevačica Danijela Martinović (51) nije skidala osmijeh s lica. Jedan od razloga njezina dobrog raspoloženja zasigurno je i novi muškarac koji joj je osvojio srce, 49-godišnji kriminalistički inspektor Josip Plavić.

Kako je sama pjevačica rekla, ˝sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi˝. Danijela je Josipa upoznala nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom (46), a za sve je bila “kriva” krađa identiteta preko interneta koju je u policiji podnijela njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana, piše Slobodna Dalmacija. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

– Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove – rekla je pjevačica za Gloriju koja nije isključila mogućnost da o svemu napiše i knjigu.

FOTO: Facebook/Josip Plavić

– Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena – rekla je pjevačica.

Bliska Danijelina prijateljica s estrade, koja je željela ostati anonimna, komentirala nam je kako je glazbenica u ovom trenutku presretna.

– Ona vam je zaljubljena preko ušiju što se kaže i zaista sam sretna zbog toga. Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života – rekla je prijateljica za Slobodnu Dalmaciju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba