Predstavljanje biografije

Legendarni nogometaš Velimir Zajec ove nedjelje stiže u Pregradu 

Objavljeno: 28.02.2023. zagorjeinternational

Velimir Zajec i Željko Hohnjec će ove nedjelje, 5. ožujka, u pregradskoj Gradskoj vijećnici predstaviti knjigu “Zeko – biografija Velimira Zajeca”, knjigu koja je prošle godine izašla iz tiska.

Pregrada nije slučajno izabrana kao jedna od prvih stanica promocije knjige jer je upravo iz Pregrade Zajecov otac koji mu je donio prve kopačke u životu iz Afrike gdje je radio nekoliko godina.

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu dosad viđene u javnosti, a knjiga je naišla na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara. Ujedno, na promocijama će se moći kupiti po promotivnim, sniženim cijenama.

Ulaz na promociju je slobodan, cijeli događaj najavljen je za 17 sati, a moderirat će ga poznata TV voditeljica Mila Horvat. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba