Upis i pohađanje ovog srednjoškolskog programa ima brojne benefite

Kako postati policajac/policajka i što to znači?

Objavljeno: 16.02.2023. zagorjeinternational

Diljem Zagorja, od 9. do 15. veljače, provodile su se aktivnosti iz kampanje ‘Postani policajac/policajka‘, a koja je održana učenima od drugog do četvrtog razreda u srednjim školama u Zaboku i Pregradi te učenicima osmog razreda u osnovnim školama u Zaboku, Tuhlju i Krapinskim Toplicama.

Policajci za prevenciju Policijske uprave krapinsko – zagorske predstavili su učenicima što znači biti policajac/policajka, a isto tako su im prikazani promotivni filmovi te su upoznati da sve objave vezane uz kampanju mogu pratiti na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije ‘Prvi hrvatski redarstvenik’.

Također, učenicima su prezentirane prednosti upisa i pohađanja srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka, ali im je i odgovoreno na niz pitanja uz način upisa i školovanja na Policijskoj akademiji.

Nositelj kampanje Postani policajac/policajka je Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik”, a aktivnosti se provode s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba