Pokrenuta peticija za izbacivanje 'Leta 3' s Eurosonga

Dok ih Hrvati nazivaju pederima, stranci pohvaljuju čelična muda i shvaćaju poruku

Objavljeno: 16.02.2023. zagorjeinternational

Nakon što je ‘Let 3’ nastupio na Dori i podijelio mišljenja diljem svijeta na stranici Peticije online pojavila se inicijativa za ukidanje njihovog nastupa na Eurosongu. Inicijator i kreator peticije pojasnio je kako ne želi da ‘Let 3’ Hrvatsku predstavlja s “nakaradnom izvedbom”.

Peticiju je dosad potpisalo oko 620 osoba, a neki od njih u komentarima su ostavili i svoje razloge zbog kojih ne žele da Let 3 ode na Eurosong.

˝Promoviraju sotonizam˝, ˝Nismo mi idioti kakvim nas ovi predstavljaju˝, ˝Iskreno pjesmu nisam ni poslušala jer ne pratim Doru, ali kad vidim kako izgledaju to mi je dovoljno. Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena˝, ˝Potpisujem jer ne želim da moju domovinu predstavljaju nastranosti i poremećena transrodna ideologija i pederi˝, ˝Smatram nastup grupe Let 3 nakaradnim, pogotovo za oči maloljetne djece˝, ˝Ovo je pjesma s dijagnozom, kao i izvođači, samo što još nisu pregledani˝, neki su od komentara.

S druge strane, mnogi su oduševljeni viđenim, a komentare su ostavili Makedonci, Šveđani, Ukrajinci, Kanađani, Slovenci… 

˝12 bodova od Švedske za čelična muda˝, ˝Satirično, sarkastično, zabavno, hrabro… Ma odlično˝, ˝Ovo je ono što svijet treba, ne samo Europa. Pozdrav iz Kanade˝, ˝Oni ni ne pokušavaju pobijediti, ovo je samo dobra prilika da naprave nešto ludo na pozornici pred širom publikom. Očekujte neočekivano˝, ˝Pjesma je odlična, glasat ću za Hrvatsku. Bravo susjedi – Slovenija˝, ˝Shvaćam poruku. Imate glas od Ukrajine˝, ˝Originalno, odvažno i prikladno˝, ˝Ovo je interesantno. Sigurno ste u top 5. Pozdrav iz Makedonije˝, ˝Ovo mora u finale˝, ˝Hrvatska spašava Eurosong da ne bude dosadan˝ , ˝Sviđa mi se, Poljska vam želi sreću˝ , neku su od komentara koje su napisali stranci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba