Općina Jalžabet partner na hvalevrijednom projektu “Zaželi 3 - Pruži potporu u lokalnoj zajednici”

Kroz šest mjeseci zaposlit će se 12 nezaposlenih žena koje će pružati podršku i pomoć za 75 krajnjih korisnika

Objavljeno: 18.01.2023. zagorjeinternational

Općina Jalžabet jedan je od partnera na projektu Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Varaždin, “Zaželi 3 – Pruži potporu u lokalnoj zajednici 3”. 

Uz Općinu Jalžabet, partneri na projektu su Hrvatski Zavod za zapošljavanje područni ured Varaždin, Centar za socijalnu skrb Varaždin, Grad Varaždin te općine Vidovec, Trnovec Bartolovečki, Sveti Ilija, i Beretinec.

Trajanje projekta je osam mjeseci, od 15. prosinca 2022. godine do 15. kolovoza 2023. godine, a zaposlenje i pružanje usluga u okviru projekta trajat će šest mjeseci, od 1. veljače do 31. srpnja. 

Ukupni iznos projekta je 589.300 kuna, a cijeli je iznos pokriven bespovratnim sredstvima koja su osigurana iz Državnog proračuna RH (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%) kroz Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. 

GDCK Varaždin će u suradnji s partnerima ovim projektom omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za 12 nezaposlenih žena koje će šest mjeseci pružati podršku i pomoći za 75 starijih i nemoćnih osoba s područja provedbe projekta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba