"Kada sam vidio plamen, skoro sam se onesvijestio"

U kamin sakrio 20.000 eura, supruga koja nije znala za to, upalila vatru

Objavljeno: 31.12.2022. zagorjeinternational

Za jedan par iz Italije, nakon incidenta koji ih je koštao 20.000 eura, božićni praznici pretvorili su se u noćnu moru, piše Index.hr. Naime, jedan je Rimljanin ispričao za talijanski Il Messengero da je sakrio ušteđevinu u obliku obveznica u kamin, i to bez znanja supruge. Kako je izjavio, mislio je da je to sigurno mjesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, no nije računao na to da će njegova supruga odlučiti upaliti kamin nešto ranije nego inače.

-Moja žena nije znala da sam ondje sakrio obveznice. Svake godine prije paljenja vatre premještam novac. Kada sam vidio plamen, skoro sam se onesvijestio – rekao je.

Kazao je da, s obzirom na to da temperature u Rimu nisu dotad zahtijevale dodatno grijanje, nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana, no supruga je odlučila kreirati blagdanski ugođaj u domu te je upalila kamin. Kada joj je rekao što se nalazilo u kaminu, obveznice više nije bilo moguće sačuvati, a bračni par će vjerojatno zauvijek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše talijanski list.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba