Dok jedan oduševljava, drugi javnost zabavlja kontroverzama

Svjetski mediji dive se Gvardiolovoj skromnosti, Lovren večeras gostuje u Bujici

Objavljeno: 23.12.2022. zagorjeinternational

Vatreni su na Mundijalu postigli novi povijesni uspjeh za hrvatski nogomet, a neki od reprezentativaca oduševili su kako Hrvatsku, tako i svijet svojom igrom. Jedan od njih u svakom slučaju je mladi stoper RB Leipziga Joško Gvardiol, koji je osim odličnom igrom, svijet oduševio i svojom skromnošću.

Mladi Vatreni nakon dočeka u Zagrebu otišao je u Novigrad gdje su ga dočekali brojni obožavatelji i obožavateljice. Gvardiol je na doček, kako piše 24 sata, stigao u starom Fiat Puntu, a fotografije Gvardiola u tom autu obišle su cijeli svijet koji hvali njegovu skromnost.

– Gvardiol je vodio Hrvatsku do svjetske bronce, a neće vam ni Romelu Lukaku reći suprotno. No kad je stigao kući, Gvardiol se vozio sa svojim ocem u malom, sivom Fiat Puntu. On je dokaz da i nogometne zvijezde mogu biti skromne – piše belgijski RTL, prenosi 24 sata.

Calciomercato je napisao:

-U svoj je Novigrad na proslavu stigao kao nekad Arturo Vidal, koji je svojevremeno dolazio na treninge s Fiat Pandom. Leipzig trlja ruke jer Gvardiola žele Real Madrid, Manchester City, Tottenham, Chelsea i Manchester United, koji su spremni za njega ponuditi 110 milijuna eura – napisali su, dok britanski tabloid The Sun piše:

-Hrvatskog braniča žele dovesti Chelsea, Manchester City, Tottenham i Manchester United, a on se vozi u starom, polupanom Fiat Puntu – stoji napisano.

Postalo je službeno da je Gvardiol najskuplji stoper na svijetu – prema podacima Transfermarkta, njegova vrijednost skočila je sa 60 na 75 milijuna eura. Prvo mjesto dijeli s Rubenom Diasom, stoperom Manchester Cityja. Iza njih je niz braniča vrijednih 70 milijuna eura – Reece James (Chelsea), Alphonso Davies (Bayern), Achraf Hakimi (PSG), Matthijs de Ligt (Bayern), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Joao Cancelo (Manchester City) i Marquinhos (PSG).

S druge strane, ovih dana, Dejan Lovren javnost zabavlja kontroverzama. Kako piše Telegram, njega će večeras ugostiti Velimir Bujanec. Očekuje se da će govoriti o snimci na kojoj se čuje kako je u kafiću u Velikoj Gorici, prošli tjedan rekao “Za dom spremni”.

-U zadnjoj Bujici 2022. godine, prije blagdanske stanke, čast nam je ugostiti hrvatskog nogometnog reprezentativca – Dejana Lovrena – napisao je Bujanec u objavi koju je poslao medijima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba