U Katar otišao s tatom Brune Petkovića i stricem Dominika Livakovića

Joška Gvardiola u polufinalu s tribina bodrit će otac koji je dosad ribu na zagrebačkom Dolcu prodavao čak i na dane utakmica

Objavljeno: 12.12.2022. zagorjeinternational

Tihomir Gvardiol, otac jednog od trenutno najboljih hrvatskih nogometaša Joška Gvardiola, kako piše Index.hr, svako drugo jutro, pa čak i na dane utakmica, dolazi na zagrebačku tržnicu Dolac gdje već godina prodaje ribu, no danas je njegov štand bio prazan. Kako je za Index.hr, otkrila jedna gospođa koja također radi na Dolcu, govori se da je Tihomir Gvardiol, zajedno s tatom Brune Petkovića i stricem Dominika Livakovića, otišao u Katar, na polufinalnu utakmicu Hrvatske i Argentine. Joška u Dohi dosad su s tribina bodrile mama Sanja te sestre Franka i Lorena.

-To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam – rekao je Gvardiol prije nekoliko dana za HRT, piše Index.hr.

Rekao je i da ne sumnja da će Hrvatska ove godine na prvenstvu osvojiti zlato.

-Slavim još, nisam ni spavao. Gledao sam doma, jako teško gledam, jako emotivno to proživljavam. Nije mi bilo lako gledati. Supruga i kćeri su me malo smirivale. Srce mi je ispunjeno. Neizrecivo, ne mogu vam opisati kako se osjećam. Idemo do finala. Samo hrabro i vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom – poručio je, otkrivši što mu je Joško rekao nakon pobjede nad Brazilom.

-On je rekao: ‘Tata, borit ćemo se i dati sve od sebe.’ Poslije utakmice nije imao što reći, već samo da idu proslaviti – rekao je Tihomir Gvardiol.

Joško je, inače, jako vezan za svoje roditelje – s majkom Sanjom se nakon plasmana u osminu finala emotivno izgrlio i isplakao na stadionu, a prva stvar koju je napravio kada je ostvario transfer u Leipzig jest da je roditeljima kupio kuću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba