Noću na Trgu bana Jelačića filmske scene

Ilicom jurili auti, jedan se okrenuo na bok, a onda završio na krovu – frcale su iskre: “Bila sam u šoku, moja kći stalno hoda tim dijelom“

Objavljeno: 16.11.2022. zagorjeinternational

Na Trgu bana Jelačića u noći, na snimci koju je za 24 sata poslala njihova čitateljica, vidi se tramvaj koji vozi Ilicom, a prema njemu idu četiri automobila, a jedan se okreće na bok, a zatim na krov – frcaju iskre. Na sreću, radi se samo o sceni iz filma koji se snima u centru Zagreba i zbog kojih je, kako piše 24 sata, zatvoren promet.

-Dobila sam tu snimku koja se proširila. Gledam taj autom koji se okreće… Prvo sam bila u šoku jer moja kći stalno hoda tim dijelom. Sad mi je lakše kad znam da snimaju film – ispričala je za 24 sata njihova čitateljica koja im je poslala video.

Naime, u Zagrebu traje snimanje filma Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, a zbog snimanja, promet u dijelu centra je zatvoren u noćnim satima – tramvaji ne voze Frankopanskom ulicom, Trgom bana Josipa Jelačića, Ulicom Franje Račkog i Zrinjevcem od  13. do 17. studenoga od 19.15 do 5.30 sati. Snimanje je počelo u listopadu i trajat će oko 50 dana, a radi se o najvećem filmskom projektu koji se ikad snimao u Hrvatskoj. Za korištenje lokacija u Zagrebu, u proračun Grada Zagreba, uplatit će 103.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba