Odlukom gradonačelnice, podijelit će se četiri stipendije više

ZLATAR: Objavljeni konačni rezultati Javnog natječaja za dodjelu učeničkih, studentskih i sportskih stipendija

Objavljeno: 16.11.2022. VH

Grad Zlatar je na svojim stranicama objavio konačne rezultate Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima, ali rezultate Javnog natječaja za dodjelu sportskih stipendija. 

Iako se planiralo dodijeliti 15 studentskih i pet učeničkih stipendija, gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek je donijela odluku o povećanju broja studentskih stipendija za četiri, tako da je ove godine dodijeljeno 19 studentskih i pet učeničkih stipendija. 

Što se tiče sportskih stipendija, dodijelit će se jedna, što daje ukupno brojku od 25 stipendija koje će Grad podijeliti.  

Mjesečna stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400 kuna, za studente 700, a iznos sportske stipendije je 500 kuna. 

Popisi dobitnika stipendija dostupni su na službenim stranicama Grada.

Potpisivanje ugovora održat će se 26. studenoga s početkom u 10 sati u Galeriji izvorne umjetnosti, a za maloljetne stipendiste ugovor potpisuje roditelj ili skrbnik. Također, ako netko od dobitnika stipendije odustane od iste, iz Grada mole da ih se o tome obavijesti kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je sljedeći po redu na listi sudionika natječaja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba