Pobijedimo tumor zajedno

Dođite sutra na druženje na neku od navedenih lokacija i pomozite ocu dvije malene djevojčice Hrvoju Draškoviću u odlasku na skupi zahvat

Objavljeno: 11.11.2022. zagorjeinternational

U subotu će se diljem Zagorja održati niz humanitarnih druženja za liječenje Hrvoja Draškovića, brižnog supruga i oca dvije malene djevojčice suočenog s povratkom najsmrtonosnijeg oblika tumora mozga. Hrvoje se s tumorom bori već četiri godine. Bio je podvrgnut višestrukim zračenjima, kemoterapijama i invazivnim operacijama uklanjanja tumora te se u jednom trenutku čak činilo da je pobijedio zloćudnu bolest, koja se nažalost vratila te je jedva vidljivi tumor u nekoliko mjeseci narastao do veličine od sedam centimetara.

Dosadašnje dugotrajno liječenje je Hrvojevu obitelj financijski posve iscrpilo, a zbog toga njegovi prijatelji organiziraju veliku humanitarnu akciju koja će mu omogućiti odlazak na zahvat čiji se troškovi procjenjuju na čak 90.000 eura. Radi se o laserskoj interstikcijskoj toplinskoj terapiji, sigurnijem obliku operacije s obećavajućim rezultatima.

Sutra će se održati druženja uz društvene igre prema sljedećem rasporedu:

Hum na Sutli – Pivnica Cantina – od 16 sati – donesite svoje društvene igre ili samo dođite i pridružite se drugima, Krapina – Caffe bar Saloon – od 16 sati –moći ćete igrati biljar, pikado, šah,  belu, Čovječe ne ljuti se…, zatim Zabok – Krčma Polanović w. Huncutarije – od 16 sati, Pregrada – Caffe bar Arka – od 18 sati  – Humanitarni turnir u Beli, Bedekovčina – restoran na Bedekovčanskim jezerima – od 14.30 do 17.30 sati – moći ćete zaigrati čitav niz društvenih igara od UNO-a do Triviala Pursuita, Jenge, Memoryja… (“You name it, we got it!”), a pripremljen je i kutak za najmlađe.

Sva prikupljena sredstva od humanitarnih druženja i uplata na žiro račun bit će utrošena na izrazito skup zahvat te prateću pripremu za zahvat (imuno terapija, lijekovi za premediaciju, MR i CT) i boravak u Kliničko bolničkom centru. Donacije se mogu uplatiti na sljedeće račune:

KUNSKE UPLATE IZ RH

Vlasnik računa: Marija Drašković

IBAN: HR2823600003119196177

Poziv na broj: 15576863073

Opis plaćanja: Donacija za liječenje Hrvoje Drašković

Donacije iz inozemstva mogu se uplatiti na devizni žiro račun Hrvojeve supruge Marije u Zagrebačkoj banci.

UPLATE IZ INOZEMSTVA/PAYMENTS FROM COUNTRIES OUTSIDE OF CROATIA

Vlasnik računa/Name of account holder: Marija Drašković

Broj računa/IBAN: HR0623600003119196185

SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Poziv na broj/Payment reference number: 15576863073

Opis plaćanja/Payment basis: Donacija za liječenje Hrvoje Drašković / Donation for medical treatmens Hrvoje Draškovic

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba