Ona ima samo 25 godina, a poprsje joj teži nevjerojatnih deset kilograma

NIJE MOGLA U AVION: ˝Zamolili su me da napustim let jer su mi grudi prevelike˝

Objavljeno: 05.11.2022. zagorjeinternational

Manekenka s grudima teškim nevjerojatnih deset kilograma ispričala je da ju je nedavno, samo zbog seksepilnog izgleda, posada aviona zamolila da napusti let, što je, smatra, najgori oblik diskriminacije. Mary Magdalene (25) je u zračnu luku stigla 31. svibnja i ukrcala se na let iz Toronta u Kanadi do Dallasa u SAD-u, ali nakon što je prošla osiguranje i ušla u zrakoplov, rečeno joj je da napusti let.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion:

Ona naime priča da je objašnjenje osoblja bila činjenica da ‘nosi slušalice i ne sluša upute stjuardese’, no uvjerena je, kaže, kako je razlog samo njen provokativni izgled. Bila je, kako piše Mirror, odjevena u uske tajice i sportski grudnjak, a stjuardesa je navodno htjela da izađe jer “izgleda previše provokativno”.

– Izbačena sam s leta zbog toga kako izgledam. Molim vas, prestanite s diskriminacijom, molim vas, ovo je odvratno. Osjećam se dehumanizirano, nemate pojma. Očito je da su moja odjeća i izgled razlog zašto su me izbacili ali to se ne smije događati pa je stjuardesa rekla da je razlog bio to što sam spavala i što ju nisam slušala – napisala je na svom Instagram računu.

Rekla je i da planira tužiti neimenovanu zrakoplovnu kompaniju jer bi, smatra, djevojka s malim grudima mogla bez problema ući u avion noseći sportski grudnjak. U drugoj objavi na Instagramu je dodala:

– Ne razumijem kako neki ljudi govore da je u redu što u me izbacili zbog mog odijevanja.  Pravila moraju vrijediti za sve i ne može se birati na koga će se odnositi; ovisno o izgledu/tipa tijela. Diskriminacija bilo koje vrste nije ugodna!

Mary inače kaže da je na estetske zahvate do sada potrošila više od 150.000 dolara (više od milijun kuna), a između ostalih je radila operacije grudi i brazilsko podizanje stražnjice. Njena je priča na društvenim mrežama izazvala burnu raspravu, a dok su je neki shvaćali, mnogi su se složili s aviokompanijom.

– Nije bitno kolike su ti grudi, uvijek se trebaš oblačiti u skladu sa svojim tijelom – komentirala je jedna osoba, dok je druga dodala:

– Meni bi u avionu bilo neugodno sjediti pored tebe na letu…

– Ovo je tako pogrešno. Nastavite živjeti na svoj način, a mi ćemo vas podržati – podržala ju je jedna korisnica , dok je druga dodala:

– Žao mi je što ovo čitam. Ovaj svijet treba evoluirati.

Pogledajte njen Instagram profil.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba