Održana osma sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice

Usvojen polugodišnji proračun, izvješće o radu načelnika, a donesena i odluka o pripajanju trgovačkog društva ‘Humvio d.o.o.’ Zagorskom vodovodu

Objavljeno: 24.10.2022. VH

U prostorima Sportskog centra, održana je osma sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice na kojoj je najprije usvojen Zapisnik sa sedme sjednice te Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna općine Gornja Stubica za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja s pripadajućim programima kao i izvješće načelnika za navedeni period. 

Na sjednici su dane prethodne suglasnosti na novi Statut i Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića ‘Jurek’, a doneseni su i brojni akti.

Na sjednici je tako donesena Odluka o donošenju procjene rizika od velikih nesreća za općinu Gornja Stubica, Odluka o suglasnosti s ugovorom o pripajanju trgovačkog društva ‘Humvio d.o.o.’ trgovačkom društvu Zagorski vodovod d.o.o., Odluka o izmjenama i dopunama Odluka o imenovanju Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda i Odluka o davanju prethodne suglasnosti na opće uvjete isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika.

Sjednici su nazočili vijećnici, načelnik Jasmin Krizmanić i pročelnica JUO Gordana Jakopović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba