Odlična vijest za zlatarbistričke srednjoškolce

Općina dodjeljuje ukupno 15 stipendija u mjesečnom iznosu od 350 kuna

Objavljeno: 22.10.2022. zagorjeinternational

Načelnica Zlatar Bistrice Vesna Mikulec je donijela zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu učeničkih stipendija. Dodjeljuje se ukupno 15 stipendija učenicima srednjih škola u kategorijama – stipendija prema socijalnom statusu i stipendija za nadarene učenike, obje u iznosu od 350 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju prema socijalnom kriteriju imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 posto prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko-zagorske županije u prethodnoj godini, te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini.

Pravo na sudjelovanje na natječaju prema kriteriju “nadareni učenici“ imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine, učenici koji su svih osam razreda osnovne škole završili s prosjekom 5,00 te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini.

Popunjeni zahtjevi s cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, do 7. studenog u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za stipendiju- ne otvaraj“.

Detalji natječaja mogu se pronaći na web stranici Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba