Jedna od najstarijih kladionica u Hrvatskoj, PSK

Raznolika ponuda sportova i sportskih događanja, brojne igre, bonusi i promocije i još mnogo toga, a sve od navedenog dostupno je i na aplikaciji

Objavljeno: 28.09.2022. zagorjeinternational

PSK je jedna od najstarijih hrvatskih kladionica. Osnovana je prije gotovo 25 godina te svakim danom broji sve veći broj zaljubljenika. Jedan od glavnih razloga zašto je PSK kladionica toliko popularna je raznolika ponuda koja sadrži veliki izbor sportova i sportskih događaja.

Osim toga, možete se kladiti uživo, okušati sreću u virtualnim sportovima ili zaigrati online casino gdje vas očekuju popularne igra na automatima poznatih softverskih tvrtki. Ljubitelji kartaških i stolnih igara također će doći na svoje. Možete preuzeti mobilne aplikacije PSK kladionice i kladiti se u pokretu.

PSK prihvaća igrače iz stranih država

PSK sportska kladionica nedostupna je u većini stranih zemalja svijeta jer je većinom fokusiran na hrvatsko tržište. Bitno je napomenuti da igrači iz drugih zemalja mogu pristupiti službenoj mrežnoj stranici PSK kladionice, ali mogu se registrirati samo punoljetne osobe. Stranica je na hrvatskom jeziku, no prevedena je i na engleski. 

Kladionica PSK Posebno je zanimljiva i prihvatljiva velikom broju igrača jer je minimalni depozit koji moraju uložiti tek 10 kuna, a sportski listić mogu odigrati već za jednu kunu. Web stranica PSK kladionice prilagođena je mobilnim uređajima te je, radi lakšeg snalaženja, gotovo identična računalnoj verziji. Ne treba zaboraviti niti na aplikacije za mobilne uređaje.

PSK kladioničku ponudu potražite putem aplikacije

PSK kladionica ponuda dostupna je i na vašem mobitelu. Naime, iskusni stručnjaci razvili su mobilnu aplikaciju za android te iOS operativni sustav tako da svi zaljubljenici u ovaj vid zabave mogu uživati u klađenju bilo kada i bilo gdje. 

Mobilno klađenje će sigurno nadmašiti vaše dosadašnje iskustvo klađenja budući da ćete brzo i lako moći pregledavati ponudu, izrađivati listiće, provjeravati rezultate, kladiti se uživo i tako dalje.

Ne propustite PSK bonuse i promocije

PSK svim novim igračima nudi bonus dobrodošlice od 100% za sportsko klađenje u iznosu do čak 200 kuna. Bonus se aktivira nakon registracije službenoj mrežnoj stranici te nakon što napravite polog. minimalni iznos uplate je 10, a maksimalni 100 kuna. 

Definirani su uvjeti i odredbe za ostvarivanje ovog bonusa, tako da morate odigrati barem dva sportska događaja s minimalnim ukupnim tečajem od 2,5.

Tu je i oklada bez rizika do 200 kuna. Laički rečeno, ako promašite listić, na račun vam sjeda bonus pod nazivom Oklada bez rizika od 100% na prvu uplatu. 

Na PSK online možete se kladiti uživo te pratiti rezultate

PSK kladionica uživo također je omiljena od stranice sportskih fanatika, jer da omogućuje klađenje uživo na događaje koji su u tijeku. Jednostavno posjetite službenu mrežnu stranicu i kliknite na link „uživo“. Ondje vas očekuje pregled svih sportskih događaja i pripadajuće sportske ponude. 

Posebno su zanimljivi PSK kladionica rezultati uživo. Klikom na link „sport“ i „Livescore“ dobit ćete pregled sportskih događaja za pojedini sport i svaku pojedinu ligu. Radi lakšeg snalaženja događaje možete filtrirati prema tome tijeku igre, odnosno jesu li utakmice završile, traju li još uvijek ili će se tek odigrati u skorijem vremenu.

Ako želite uživo pratiti tijek utakmice, na desnoj strani ekrana prikazat će vam se najvažnije informacije o ekipama kao i kretanje igrača te putanja lopte na terenu. Jako zanimljivo, zar ne?

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba