‘Samo je htio da prestane’

‘VEĆA I JAČA OD NJEGA’: Studentica (30) silovala muškarca kojeg je upoznala na internetu – ‘jahala’ po njemu 15 minuta 

Objavljeno: 27.09.2022. zagorjeinternational

Iako je gotovo pa pravilo, kada su u pitanju slučajevi nasilja ili silovanja, da su počinitelji muškarci, a žrtve žene, slučaj studentice Imogen Brooke (30) iz Southamptona pokazuje suprotno. Naime, ona je optužena daje muškarca kojeg je upoznala na internetu navela na seksualnu aktivnost bez njegovog pristanka, piše Večernji list.

Na sudu je rečeno da se Imogen, koja je bila ‘znatno veća i jača od žrtve’, pijana popela na muškarca i ‘jahala’ ga oko 15 minuta, nakon čega se okrenula i zaspala. 

Opisano je i kako se napad dogodio u njenom domu u Southamptonu gdje su ona i žrtva popili nekoliko pića, nakon čega je on htio na spavanje, no ona je htjela imati spolni odnos. 

– Povukla ga je prema sebi i rekla ‘ti možda govoriš ne, no tvoj ku*** govori da’, a zatim se popela na njega i skinula mu bokserice. Muškarac je policiji rekao da ju nije mogao pomaknuti jer je dvostruko teža od njega, mislio je da će ‘ne’ biti dovoljno, ali sve što je rekao njoj je ušlo na jedno i izašlo na drugo uho. Samo je htio da prestane – rekao je tužitelj Robert Bryan. 

Žrtva je policiji priznala da je imao erekciju, no rekao je da ju nije htio imati, a snošaj nije završio ejakulacijom već kada je Imogen odustala jer je on izgubio erekciju.

30-godišnjakinja poriče optužbu za navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez njena pristanka, što se razlikuje od silovanja. Također, rekla je da se ne sjeća incidenta jer je bila pijana, a tužitelj je njenu obranu opisao kao ‘nesofisticiranu i naivnu’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba