Važna obavijest za sve koji nisu korisnici javne usluge opskrbe plinom

HEP-PLIN neće produljiti dosadašnje ugovore o opskrbi plinom u tržišnoj usluzi – promjena opskrbljivača kreće 1. listopada 

Objavljeno: 27.09.2022. zagorjeinternational

Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA) donijela je 23. rujna Odluku o početku pružanja javne usluge opskrbe plinom krajnjim kupcima kategorije ‘kućanstvo’, a oglasili su se i iz HEP-PLINA. 

– S obzirom na to da zbog trenutne situacije na tržištu nismo u mogućnosti formirati prodajnu cijene plina u tržišnoj usluzi, obavještavamo kupce HEP-PLIN d.o.o. kategorije ‘kućanstvo’ koji nisu korisnici javne usluge opskrbe plinom, da s danom 30. rujna 2022. godine, a na temelju navedene Odluke HERA-e, nećemo produljiti dosadašnje ugovore o opskrbi plinom u tržišnoj usluzi – poručili su. 

Promjena opskrbljivača i početak pružanja javne usluge opskrbe plinom provest će se automatski od 1. listopada 2022. godine na opskrbljivača plinom u obvezi javne usluge na distribucijskom području gdje se kupac nalazi, prema reguliranoj cijeni koju utvrđuje HERA.

– Ovim putem pozivamo kupce na dostavu očitanja plinomjera na dan prestanka ugovora 30. rujna 2022. na broj 0800 8813 ili elektroničkom poštom na e-mail [email protected]. – kazali su iz HEP-PLINA d.o.o. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba