Uhitili ga pripadnici ATJ-a Lučko

OPSADNO STANJE U KARLOVCU: Stariji muškarac pucao iz vatrenog oružja – jednu osobu ubio, drugu teško ranio

Objavljeno: 16.09.2022. zagorjeinternational

Na Lemić Brdu nedaleko Karlovca, prema prvim i neslužbenim informacijama došlo je do obračuna u kojem je jedna osoba ubijena, piše Jutarnji list. Zločin je navodno počinjen iz vatrenog oružja, ljudi svjedoče da su čuli pucnje iz automatskog oružja, a na mjestu događaja sve je puno policije.

Radiju Mrežnici potvrđeno je da je ubijen stariji muškarac, a još jedna osoba je teško ranjena. Počinitelj je također stariji muškarac koji je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko, uhićen u 20.25 sati.

-Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac. Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja. Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije – rekli su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba